Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

   
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
   
 
   
 
   
 
   
 

 

 

Митническо оформяне

Рубишипс Транспорт е с дългогодишна практика и като митнически оператор. Нашата компетентност по международните митнически регулации и в частност митническата документация гарантира бърза експедиция и обмитяване на стоките от пристанищата, пълно митническо оформяне за пратки с речен, ж.п. или авто транспорт - както във всички Български речни пристанища, така и навсякъде в страната.

Aвтотранспорт

Автотранспортът дава възможност за бърза, гъвкава и надеждна доставка до клиентите. Имаме изградени силни партньорства с водещи превозвачи, предлагащи транспорт със голям собствен парк камиони, основно бордови и гондоли. При нужда бихме могли да осигурим и специализирани превозни средства – в зависимост от спецификата на товара. Дестинациите, които обслужваме главно, са Европейските страни и Турция.

Ж.П. транспорт

Ж.П транспортът е един от най-економичните транспортни методи, особено за солидни обеми товари. Рубишипс Транспорт ООД има богат опит в огранизацията и изпълнението на транспорт на всякакъв товар. Нашите специалисти ще се погрижат за всички операции свързани с товарене/разтоварване на товара Ви на/от вагони и ще осигурят изпращането му до дестинацията фиксирана в графика. Главни дестинации са страните от ЕС, Сърбия и Македония.

Речен транспорт

В сътрудничество с много корабособственици, ние гарантираме изпълнение на големи договори за транспорт, надвишавайки възможностите на само една шипингова компания, както и превоз на частични товари в комбинация с товари на други наши клиенти. Използвайки р. Дунав, ние избягваме ограниченията на авто и ж.п. транспорта за превоз на свръхтежки и извънгабаритни товари от и за Европа.

Пристанищни дейности

Поради своята същност и стойност, индустриалните, тежкотоварните и извънгабаритни товари изискват специално внимание и разработване на специална транспортна схема. За да е сигурно, че всеки етап от транспорта минава прецизно по план и без проблеми. Рубишипс Транспорт ООД предлага лично наблюдение на всички операции свързани с Вашия товар по време на цялата транспортна верига. Ние наблюдаваме товарните и/или разтоварните операции, заснемаме (при желание от клиента), оформяме пристанищна документация / товарни планове и подаваме своевременна информация на всички заинтересовани страни.

 

 

<< назад

 

 

 

За нас    |   Сертификати    |    Флот        Галерия    |    Kонтакти

 

 


РУБИШИПС ТРАНСПОРТ OOД

БГ-7000 ГЛАВЕН ОФИС РУСЕ, ул. Славянска № 5
тел.: +359 82 88 44 88
факс: +359 82 88 44 80
e-mail: info@r-t.bg

 

Управител
Гл. счетоводител
Чартърен отдел
Агенция Русе
Спедиторски отдел

e-mail: info@r-t.bg

+359 82 88 44 77
+359 82 88 44 55
+359 82 88 44 88
+359 82 88 44 72
+359 82 84 49 70
БГ-5250 ПРИСТАНИЩЕ СВИЩОВ
тел./факс: +359 631 60 302
e-mail: svishtov@r-t.bg


БГ-3600 ПРИСТАНИЩЕ ЛОМ
тел./факс: + 359 971 60 144
e-mail: lom@r-t.bg
 
 
 © 2012 Рубишипс Транспорт. Всички права запазени. Webdesign Ivelin